Přeskočit na obsah

Autobazar Tábor

Pro každého z nás je představa úplně nového automobilu lákavá. Avšak stále existuje dostatek důvodů, které mluví o tom, proč si místo nového vozidla koupit právě to bazarové. A my vám dnes tyto důvody řekneme – spolu s informací o tom, proč využít služeb Autobazaru Tábor.

Pořizovací cena bude nižší

Nový automobil je z logiky věci mnohem dražší variantou než automobil ojetý. Přitom i mnoho ojetých automobilů může mít stejné vlastnosti jako váš vysněný automobil v novém. Někdy se pak nemusíte vzdát ani svého snu o konkrétním vozidle, jen si jej můžete pořídit mnohem levněji. Ojetý ne vždy musí znamenat, že je vozidlo u konce svého života.

Zabráníte masivní ztrátě hodnoty

Současný trh na svět chrlí jeden nový automobil za druhým. I proto to, co si koupíte letos, může mít za dva roky mnohem menší hodnotu. Hodnota je občas tím, na čem nové automobily ztrácí nejvíce. Za první rok používání automobil ztratí zhruba čtvrtinu svojí hodnoty, po dalších letech se jedná téměř o polovinu. V případě, že si pořídíte starší automobil, který je již použitý, například u Autobazaru Tábor, budete mít jistotu, že jeho hodnota nebude klesat tak rychle jako u automobilu nového.

I automobil z bazaru může být kvalitní aneb proč využít Autobazar Tábor?

Mnozí mají strach z nakupování v autobazaru, protože si myslí, že zde najdou pouze nekvalitní vozidla, která za chvíli doslouží. V Autobazaru Tábor však najdete pouze automobily, které vás nenechají ve štychu. Výběr i nákup automobilů do tohoto bazaru probíhá výhradně u největších evropských aukčních síní, kde se vozidla prověřují historicky i fyzicky. Autobazar Tábor je na trhu již od roku 2001 a má za sebou spousty spokojených klientů.

Kupujete ojetý automobil? Přemýšlíte o tom, jak při výběru vhodného automobilu postupovat? A také, jak v bazaru nenaletět? Dnes jsme pro vás připravili hned několik tipů, které vám s vaším výběrem pomohou. A nebude chybět ani informace o tom, proč využít služeb Autobazaru Tábor.

Nezapomeňte se ptát

Známé pořekadlo o tom, jak nešťastné je být zticha, si necháme pro sebe. I tak je ale třeba zmínit, že byste se při koupi automobilu neměli zapomínat ptát. Ptejte se na vše, co vás zajímá. Profesionálové v Autobazaru Tábor vám na vaše dotazy rádi odpovědí. Ptejte se na to, zda bylo vozidlo bourané, případně se ptejte na záznam o nehodě, nebojte se ptát na cokoliv. Vy budete tím, kdo bude vozidlem jezdit.

Prohlédněte si stav automobilu

I když je fajn podívat se na stav kilometrů u automobilu, o který máte zájem, měli byste se zaměřit zejména na jeho stav. I automobil, který bude mít najeto více, může být v mnohem lepším stavu než automobil novější. Záleží na péči předchozího majitele. Automobil si důkladně prohlédněte. Hledejte stopy po případných opravách či další nedokonavosti, které automobil může mít. V Autobazaru Tábor však najdete pouze automobily, které jsou před výkupem kontrolovány, proto máte jistotu o jejich dobrém stavu.

Jděte na testovací jízdu

Pokud to je možné, vyrazte s automobilem na testovací jízdu. Během ní můžete přijít na spoustu problémů, kterých byste si při prohlídce vozidla v klidovém stavu nevšimli.

Autobazar Tábor a automobily v top stavu

Autobazar Tábor je na trhu již od roku 2001 – a za tu dobu si u svých zákazníků vybudoval dobrou pověst kvalitního autobazaru, kde lze sehnat kvalitní ojeté vozy za rozumné ceny. Výběr i nákup automobilů veškerých značek, které v bazaru najdete, probíhá výhradně u největších evropských aukčních síních, kde jsou všechna nabízená vozidla prověřená fyzicky i historicky.

Ačkoliv je představa nového automobilu lákavá, ne každý z nás si jej může dovolit. Pak se však najdou i ti, kteří si sice nový automobil dovolit mohou, ale raději sáhnou po ojetém vozidle, které má svoje výhody. Dnes vám však řekneme o tom, proč dát přednost právě ojetému vozidlu a proč si jej koupit u Autobazaru v Táboře.

Staré automobily vydrží víc

I když si mnozí myslí, že nová vozidla vydrží déle než vozidla starší, není to tak úplně pravda. Jistě znáte spoustu lidí, kteří vlastní starý automobil a ještě stále si s ním vesele jezdí po českých silnicích, zatímco váš soused s úplně novým vozidlem co chvíli jezdí do servisu. Starší vozidla se nedělala jen na design, ale i na výdrž. To však neznamená, že si musíte kupovat automobil z roku 1998. V Autobazaru Tábor můžete najít spousty novějších typů vozidel, které budou díky tomu, že nejsou zcela nové, za příjemné ceny.

Hodnota pořizovací ceny u nových vozidel prudce klesá

Pokud si koupíte nový automobil, jeho tržní cena bude prudce klesat. Automobil, který měl před pár lety hodnotu milionu, bude mít po pár letech stěží pár desítek tisíc. I proto si můžete na některé automobily počkat a místo nového vozidla si jej můžete pořídit v autobazaru. I v Autobazaru Tábor se můžete setkat s novějšími vozidly, které budou ve skvělém stavu a ještě vám budou sloužit dlouhá léta.

Autobazar Tábor a velký výběr vozidel

Další výhodou trhu s ojetými vozidly je větší výběr. Pokud jste navíc odpůrci novinek, které se v některých nových vozech vyskytují, při koupi ojetého vozidla se jim spolehlivě vyhnete. Nemluvě o příjemných cenách. Autobazar Tábor je na trhu od roku 2001 a za tu dobu získal spousty spokojených klientů. Všechna vozidla jsou před výkupem do bazaru kontrolována, proto tam nenajdete žádný kus, který by vás nechal na polovině cesty domů.

Autobazar Tábor je autobazar s letitými zkušenostmi. Je v provozu již od roku 2001 a za tu dobu získal důvěru spousty svých klientů. Výběr i nákup automobilů, které půjdou do prodeje přes autobazar, jsou vybírány pouze u největších evropských aukčních síní, kde se vozidla prověřují fyzicky i historicky. A právě dnes vám podáme informace o tom, jak při nákupu v Autobazaru Tábor, ale i v jakémkoliv jiném autobazaru postupovat.

Jaké vozidlo hledáte?

Ze všeho nejdříve si musíte promyslet, jaký automobil hledáte. Hledáte starší vozidlo, nebo chcete sáhnout po modernějším kousku, který však bude mít najeto pár kilometrů od předchozího majitele? V autobazaru Tábor si můžete vybírat z široké nabídky automobilů.

Informujte se

Máte svého favorita, u něhož byste byli rádi, aby se stal vaším? Nyní přichází na řadu další krok v podobě získávání informací. Ptejte se na to, v jakém stavu je konkrétní vůz, o který máte zájem.

Stanovte si, kolik chcete utratit

Před tím, než se rozhodnete, jaké vozidlo si pořídíte, si promyslete, jaká bude maximální cena, kterou budete chtít za automobil dát. Nikdy nedávejte za vozidlo maximum ze svých úspor, jinak by se mohlo stát, že vám nezbudou volné finance na případné opravy.

Autobazar Tábor a příjemný personál

Mnozí se autobazarům vyhýbají kvůli nepříjemnému personálu, který vás do koupě bude minimálně manipulovat. Zaměstnanci v autobazaru Tábor jsou příjemní, jde o profesionály svého oboru, kteří vám v případě potřeby rádi poradí i pomohou.

Vozidlo si prohlédněte a domluvte si projížďku

Před tím, než si automobil koupíte, se můžete domluvit na testovací jízdě, která vám toho o stavu automobilu řekne nejvíce.