Přeskočit na obsah

Autopůjčovna Brno

Autopůjčovna Brno je autopůjčovna, která se specializuje zejména na pronájem osobních automobilů. A to jak formou krátkodobého, tak i formou dlouhodobého pronájmu. Vozidlo si zde můžete zapůjčit jak pro osobní potřeby, tak i pro potřeby svého podnikání. A jaké podmínky je třeba před zapůjčením vozidla u Autopůjčovny Brno splnit?

Plánujete zapůjčení automobilu u Autopůjčovny v Brně? V tom případě máte jistě spoustu otázek na to, jaké podmínky musíte splňovat, než si automobil u této autopůjčovny pronajmete. A my jsme pro vás sestavili nejen seznam podmínek, ale i výhody, které s sebou zapůjčení vozidla u této půjčovny aut přináší.

Vybírejte si s širokého vozového parku autopůjčovny Brno

Pokud se rozhodnete pro zapůjčení automobilu od Autopůjčovny Brno, můžete si být jistí, že získáte spolehlivého parťáka na svoje cesty v podobě kvalitního automobilu. A ten si můžete vybírat z širokého a pestrého vozového parku, který tato autopůjčovna má. Všechny ceny uvedené v ceníku této půjčovny jsou konečné, proto si můžete být jisti, že se nesetkáte s žádnými skrytými poplatky. Kauce, ale i nájem se platí před pronájmem vozidla.

Co potřebujete k tomu, abyste si mohli vozidlo pronajmout?

Pokud si chcete vypůjčit automobil u Autopůjčovny Brno, budete potřebovat občanský a řidičský průkaz. Dále pak uhradit vratnou kauci a nájemné. V případě, že jste podnikatel nebo firma, budete potřebovat ještě i výpis z obchodního rejstříku. Podmínky pro zapůjčení vozidla u Autopůjčovny Brno jsou prosté. Musíte vlastnit platný řidičský a občanský průkaz, měli byste mít minimálně 21 let a zkušenost s řízením automobilu alespoň dva roky. A pak nebude nic, co by vám bránilo vyrazit na cestu vašich snů.

Plánujete v blízké době stěhování, ale nechcete si pronajímat stěhovací firmu? Přesto by se vám hodila dodávka, která by vám vaše stěhování usnadnila? V tom případě bychom vám rádi nabídli služby Půjčovny dodávek Brno. Nabízí dodávky vhodné nejen ke stěhování, ale i na cestu na dovolenou.

Stěhování s Půjčovnou dodávek Brno

Budete se stěhovat? A rádi byste vše udělali sami, protože stěhovacím firmám nedůvěřujete? Nebo prostě jen chcete mít vše ve svých rukách? V tom případě jistě zvažujete i to, jakým způsobem všechen svůj majetek přemístíte. A my bychom vám rádi nabídli služby Půjčovny dodávek Brno.

Nabídka vozového parku je pestrá

Půjčovna dodávek Brno není jen půjčovnou, která by vám půjčila starou dodávku k přestěhování vašeho majetku. Vozový park této půjčovny dodávek je velmi pestrý a široký. Všechny dodávky z této půjčovny jsou díky pravidelnému servisování v perfektním technickém stavu, proto se s nimi můžete stěhovat klidně i přes celou republiku. V případě, že chcete cestovat na dovolenou ve větším počtu osob, můžete dodávku využít i takto.

Půjčovna dodávek Brno je na trhu již 12 let a za tu dobu získala spousty spokojených klientů, ale také zkušeností. Dodávky si lze půjčovat jak krátkodobě, tak i dlouhodobě.

Zapůjčení je více než jednoduché

Zapůjčení dodávky u této půjčovny je navíc velmi snadné. Stačí, když si vyberete dodávku, která se vám bude líbit nejvíce, najdete zde různé velikosti, značky, ale také automat i manuál. Poté vytvoříte objednávku u této půjčovny a určíte, zda si pro dodávku přijedete, nebo zda vám ji půjčovna přistaví (můžete si určit jakékoliv místo – dle domluvy). Po předání vozidla si můžete užívat svoje cestování či stěhování, nakonec dodávku vrátíte – opět na smluveném místě.