Přeskočit na obsah

Autopůjčovna Tábor

Nacházíte se v Táboře na dovolené a rozhodli jste se, že si zapůjčíte automobil z autopůjčovny? Nebo je Tábor vaším rodným městem, ale poškodilo se vám vaše vlastní vozidlo a tak hledáte dočasnou náhradu v podobě automobilu z půjčovny? Ať už máte jakýkoliv důvod pro využití služeb Autopůjčovny Tábor, podmínky k pronájmu vás mile překvapí. 

Autopůjčovna Tábor přináší řadu výhod

Velkou výhodou zapůjčení osobního automobilu pro osobní potřeby u Autopůjčovny Tábor je fakt, že si zde můžete automobil pronajmout jak krátkodobě (například v případě poruchy vlastního vozidla, na výlet či dovolenou), tak i dlouhodobě (v případě, že automobil potřebujete pro svoje podnikání, ale nechce se vám o něj starat – nebo nemůžete kvůli času). V případě dlouhodobého pronájmu vám Autopůjčovna Tábor může poskytnout i výraznou slevu. V případě poruchy automobilu pak dostanete náhradní automobil. A co víc? Autopůjčovna Tábor si váží svých stálých zákazníků, a proto pro ně má přichystané příjemné slevy.

Podmínky pro zapůjčení vozidla jsou prosté a přehledné

V případě, že si chcete zapůjčit automobil u Autopůjčovny v Táboru, musíte splňovat několik podmínek. Řidič automobilu by měl vlastnit řidičský průkaz alespoň tři roky, při převzetí vozidla se k nahlédnutí přikládá nejen ten, ale i občanský průkaz, popřípadě pas. U firem je pak nutno doložit živnostenský list, osvědčení o registraci, výpis z obchodního rejstříku a plnou moc jednatele firmy. Při pronájmu vozidla se skládá vratná kauce. V případě, že splňujete všechny tyto jednoduché podmínky pro zapůjčení automobilu, není už nic, co by vám bránilo v tom, vyrazit na cestu.

Rozhodli jste se, že využijete služeb Autopůjčovny Tábor jakožto dodavatele automobilu pro svoje osobní cesty či podnikání? Máte v plánu dovolenou, na kterou se chcete vydat v automobilu od této autopůjčovny? Nebo máte vlastní vozidlo v servisu a automobil z půjčovny bude jakousi dočasnou náhradou za něj? Pokud budete chtít využít služeb této autopůjčovny, jistě byste měli vědět, jak je to s pojištěním a podmínkami k zapůjčení u této autopůjčovny.

Rozhodli jste se, že využijete služeb Autopůjčovny Tábor? V tom případě vás jistě zajímá, jaké jsou podmínky pro zapůjčení vozidla, ale i to, co je vlastně v ceně tohoto pronájmu. A my vám dnes přinášíme informace, které vás jistě potěší.

Autopůjčovna Tábor a pojištění

Pokud se rozhodnete využít služeb Autopůjčovny Tábor, zaplatíte vratnou kauci (která se vám po vrácení vozidla vrátí zpět na váš účet či do peněženky) a pronájem vozidla. V ceně pronájmu vozidla je pak pojištění vozidlo se spoluúčastí 5 %, asistenční služby, dálniční známka platná na území ČR a také náhradní vozidlo v případě poruchy vozidla stávajícího. Co už v ceně pojištění vozidla z půjčovny v Táboře není, je poškození pneumatik a interiéru vozidla, poškození vozidla pod vlivem alkoholu a návykových látek, poškození vozidla do výše 5000 Kč.

Co musíte splňovat, abyste mohli využít služeb autopůjčovny Tábor?

V případě, že se chcete stát řidičem automobilu z Autopůjčovny Tábor, musíte vlastnit řidičský průkaz po dobu alespoň tři let, dále pak předkládáte při převzetí vozidla kromě řidičského průkazu i občanský průkaz, lze použít i cestovní pas.

Výhodou této autopůjčovny je možnost krátkodobého, ale i dlouhodobého pronájmu vozidel; u dlouhodobých pronájmů získáte příjemné a hlavně znatelné slevy. V případě poruchy vozidla vám bude přistaveno vozidlo náhradní. Vozidlo bude přistaveno dle předchozí domluvy.

Cesta na dovolenou, výlet, podnikání, ale i jako náhrada za vlastní automobil, který odpočívá v servisu. Důvodů, proč si lidé půjčují vozidla v autopůjčovnách, je mnoho. A my vám dnes přinášíme důvody, proč využít služeb Autopůjčovny Tábor.

Na dovolenou, ale i při podnikání

Rozhodli jste se využít služeb autopůjčovny Tábor? Plánujete dovolenou, na kterou se chcete dopravit vozidlem z autopůjčovny a svému automobilu tak ulevit od najetých kilometrů? Nebo potřebujete vozidlo ke svému podnikání, ale nemáte čas na to, abyste se o něj starali? Ve všech případech můžete využít služeb této autopůjčovny. A jaké výhody s sebou autopůjčovna Tábor přináší?

Proč využít služeb Autopůjčovny Tábor?

Autopůjčovna v Táboře vám může nabídnout nejen krátkodobý pronájem vozidla, ale i dlouhodobý pronájem. V případě dlouhodobého pronájmu pak dosáhnete na příjemné a velmi výrazné slevy. Servis i údržba vozidel jsou již v ceně pronájmu. V případě poruchy automobilu získáte automobil náhradní. Proto nemusíte mít strach z toho, že zůstanete na holičkách. Pro stálé zákazníky si tato autopůjčovna přichystala i několik různých slev, vozidlo je přistaveno tam, kde si s Autopůjčovnou Tábor domluvíte.

Kdy si automobil můžete zapůjčit?

Pokud si chcete pronajmout automobil u této autopůjčovny, musíte být vlastníkem řidičského průkazu po dobu alespoň tří let. K zapůjčení s sebou přineste kromě řidičského průkazu také občanský průkaz nebo cestovní pas. Jestliže automobil půjčujete pro firmu, kterou vlastníte, nebo ve které pracujete, nezapomeňte i na živnostenský list, osvědčení o registraci, výpis z obchodního rejstříku a plnou moc jednatele firmy.

Součástí pronájmu vozidla je pojištění vozidla se spoluúčastí 5 %, asistenční služby, náhradní vozidlo v případě poruchy vozidla, ale i platná dálniční známka pro území ČR.

Kvalitní automobily ze širokého vozového parku, velmi příjemné ceny, ale také výhody, které s sebou přináší dlouhodobý nebo opakovaný pronájem. Nejen tyto, ale i mnoho dalších výhod s sebou přináší Autopůjčovna Tábor.

Autopůjčovna, která má styl!

Autopůjčovna Tábor je autopůjčovna se sídlem ve stejnojmenném městě. Tato autopůjčovna má mnohaleté zkušenosti a spoustu zákazníků, kteří se k ní rádi vrací. A co stojí za oblíbeností této lokální české autopůjčovny? Již teď vám můžeme prozradit, že se jedná hned o několik předností.

Automobil na tak dlouho, jak si budete sami přát

Autopůjčovna Tábor patří mezi autopůjčovny, které svým zákazníkům nabízí jak krátkodobý pronájem osobního automobilu, tak i dlouhodobý pronájem osobního automobilu. Krátkodobý pronájem klienti využívají zejména jako náhradu za vlastní automobil v případě jeho poruchy, dále pak na výlety, dovolené, ale i popojíždění po městě a jeho okolí. Dlouhodobý pronájem pak ocení ti, kteří vozidlo potřebují při svém podnikání.

Autopůjčovna Tábor a výhody, které potěší

V případě, že se stanete opakovaným zákazníkem Autopůjčovny Tábor, získáte nárok na velmi příjemné slevy pro stálé zákazníky, slevy vás pak čekají i v případě, že si automobil pronajmete dlouhodobě. V ceně zapůjčení je servis i údržba automobilu, pojištění vozidla se spoluúčastí 5 %, asistenční služby, náhradní vozidlo v případě poruchy vozidla současného, ale také dálniční známka platná pro celou ČR. Na pojištění vozidla se pak nevztahuje poškození pneumatik a interiéru automobilu, poškození vozidla pod vlivem alkoholu a jiných návykových látek a poškození vozidla do výše 500 Kč.